top of page

PERFECTOR

Software pentru amestecarea, verificarea și analizarea examenelor cu variante multiple de răspuns.

Despre Compania Noastră

PERFECTOR este speciaizat în soluții software pentru amestecarea, testarea și analizarea examenelor cu variante multiple de răspuns. Echipa noastră de dezvoltare este constituită din lectori, programiști și statisticieni care s-au unit pentru a crea programe simple, utile și eficiente care includ toate opțiunile necesare pentru scrierea, amestecarea și analizarea examenelor.

 

Programele Noastre

 

TESTPERFECTOR

TESTPERFECTOR folosește algoritmurile noastre patentate de ultimă oră pentru a amesteca examenele voastre cu variante multiple de răspuns!

Nu vor fi studenți care să aibă aceeași ordine de întrebări și răspunsuri!
Procesul de creare a examenului este simplu și rapid, și nu este nevoie de cunoașterea calculatorului!

TESTPERFECTOR este accesibil în mai multe limbi! Puteți scrie în orice limbă – Germană, Engleză, Arabă, Ebraică, Franceză și altele...

 

Cu TESTPERFECTOR puteți verifica eficient și ușor examenele voastre cu variante multiple de răspuns. VOI alegeți cum verificarea are loc! Tot este personalizabil! Puteți adăuga răspunsuri corecte, schimba răspunsuri corecte, adăuga puncte pentru răspunsuri, anula întrebări, adăuga coeficienți, și multe altele!
De fapt, orice caracteristică de care un lector are nevoie, este deja incorporată în
TESTPERFECTOR!
 

TESTPERFECTOR generează cea mai detaliată analiză statistică pe care un examen cu variante multiple de răspuns o poate avea! Cu notele, întrebările, răspunsurile, și statisticile de grup ale noastre, puteți cu ușurință vedea calitatea și dificultatea examenului cu variante multiple de răspuns, cele mai des întâlnite greșeli ale studenților, mediile, procentajul fiecărei note și student, și multe altele!
 

TESTPERFECTOR s-a dovedit a reduce semnificativ trișatul și copiatul la examenele cu variante multiple de răspuns!

 

 

 

 

 

SCANPERFECTOR

SCANPERFECTOR folosește algoritmurile noastre probate matematic OMR (Optical Markup Reading) pentru a analiza și prelucra foi scanate cu răspunsuri (precum examene cu variante multiple de răspuns).

 

Tot ce trebuie să faceți, este să scanați foile cu răspunsuri și să le selectați în SCANPERFECTOR. SCANPERFECTOR va face restul! Atunci când SCANPERFECTOR nu este sigur care anume răspunsuri au fost marcate, el vă cere sfatul!
 

În SCANPERFECTOR, puteți defini propriile voastre foi cu răspunsuri. Puteți deasemenea să le folosiți pe ale noastre – noi oferim împreună cu SCANPERFECTOR o mulțime de foi cu răspunsuri pentru ca voi să vă puteți alege pe cele mai potrivite.
 

Producția SCANPERFECTOR este complet compatibilă cu TESTPERFECTOR atunci când crează examene cu variante multiple de răspuns. A le folosi împreună este pur și simplu firesc!

 

 

 

SURVEYPERFECTOR

 

SURVEYPERFECTOR este un instrument pentru crearea chestionarelor și sondajelor în sala voastră de clasă.

 

  1. Scrieți întrebările voastre într-un document Word.
     

  2. Lăsați studenții voștri să răspundă la întrebări.
     

  3. Apoi, cu tehnologiile SCANPERFECTOR și ale TESTPERFECTOR, puteți cu ușurință să analizați datele folosind uneltele noastre sofisticate pentru a obține tabele și rezultate ușoare și bine definite, care vă vor ajuta să vă formați o imagine extinsă și exactă privitor la probleme importante cu care vă confruntați.
     

  4. Puteți deasemenea să exportați datele chestionarelor direct în Excel.

bottom of page